De recycled stamp van Atelier Helsloot

b&a werkwijze
Before&After

Wanneer u naar ons toekomt met ongedragen juwelen en de wens deze te transformeren gaan wij aan de slag.

Er word gekeken naar de beschikbare materialen, uw voorkeur en de betekenis van het origineel. Wilt u bijvoorbeeld de originele geest behouden of een compleet andere richting inslaan?

Aan de hand van schetsen, referentiemateriaal in het Atelier en de specialistische kennis van Dineke Helsloot komen wij samen tot uw ideale juweel.

Customer Stories

Deze armband is gesmeed uit 24 krt Indonesisch goud van een klant. Het goud is teruggelegeerd naar 18 krt. Waaruit wij de schakelarmband met de hand hebben vervaardigd.

recycled

Een klant heeft de ring rechtsonder ooit gekocht op vakantie. Omdat de ring zo geliefd was is er voor gekozen om hem in het goud na te maken.

Deze armband werd met liefde gedragen maar was totaal versleten. De armband was meerdere keren gerepareerd maar verdere reparatie was niet meer mogelijk. Wij hebben een vaste kern gemaakt waarop de oude armband is gesoldeerd.

Nu weer draabaar voor de toekomst.

recycled

Deze armband werd niet gedragen maar was van emotionele waarde. De schakels zijn gesmolten en gemeed tot een vaste armband. Het tussenstuk is op de armband bevestigd.

recycled

Deze klassieke armband werd niet meer gedragen. De armband is in stukken verdeeld en die zijn in één lange wikkelarmband verwerkt.

recycled