Over ons

Over ons

Over ons

Ons vak is onze passie

Ruim 20 jaar is Dineke Helsloot juwelier en taxateur met een specialisatie in edelstenen; een gedreven kunstenaar met een groot netwerk.

20+ jaar vakmanschap.

En ze zijn omgevlogen - ontwerpen, smeden, gieten, polijsten, graveren, laseren maar ook reparaties en verander sessies. Bij Atelier Helsloot is er met dank aan ons clientèle altijd genoeg te doen.

De mogelijkheid om continu met nieuwe materialen te werken en de vele verandersessies zorgen dat geen dag hetzelfde is. Met elk project voegen wij toe aan onze kennis en kunde.

Als juwelen konden spreken...

Dineke Helsloot ontwerpt in haar Atelier aan de Herengracht 37 in het centrum van Muiden. Exclusief op afspraak zodat zij haar tijd optimaal kan gebruiken om uw ideeën en wensen werkelijkheid te maken.

Maak vrijblijvend een afspraak en informeer naar de mogelijkheden.

Muiderslot

Op 350 meter lopen van Het Atelier staat het Muiderslot. Gebouwd rond 1300 en sinds 1878 een Rijksmuseum.

Ideaal voor een dagje uit als u toch in de buurt bent!

Lees meer

Forteiland Pampus

Pampus is een eiland dat in 1887 is aangelegd als deel van de stelling van Amsterdam. Tegenwoordig is het een museum bereikbaar met de veerpond vanuit Muiden.

Laat u verassen door de rijke geschiedenis!

Lees meer

Muizenfort Muiden

Het Muizenfort is in 1874 gebouwd als deel van de stelling van Amsterdam. Tegenwoordig is het net als Forteiland Pampus een museum. In het museum kunt u de ontwikkeling van Muiden door de eeuwen ontdekken. Ook is er een Escape Room gevestigd.

Lees meer

Het Atelier

Herengracht 37
1398AB Muiden, Nederland

+31 294 820 210

info@atelierhelsloot.com

Geopend op afspraak